Doğanay şalgam gluten içermez, doğal probiyotiktir. Doğanay Şalgam, mor havuç ve şalgam turpunun su ve tuz eklenerek bulgur ile mayalanmasından oluşur. Doğanay Şalgam’ın efsane lezzetine kavuşmak kolay değil, özen ister. Tam 35 gün boyunca süren mayalanma dost bakteriler sayesinde gerçekleşir. Doğal ve sağlıklı bir içecek olan Doğanay Şalgam yemeklerin yanında çok iyi gider. Şalgam, A - B - C grubu vitaminler İçerir, doğal antioksidan ve potasyum kaynağıdır.
Doğanay Şalgam Suyu Acısız, el değmeden tamamen hijyenik ortamlarda sizin sağlığınız düşünülerek üretilmiştir. Doğal ve harika tadıyla Doğanay Şalgam Suyu’ndan vazgeçemeyeceksiniz.
Şalgam suları özel olarak yetiştirilmiş mor havuçlar ilk olarak fermantasyon tankına atılır, titizlikle seçilen buğdaylar, sıcak su ve acı süs biberleri birtakım doğal işlemlerden geçiyor ve yaklaşık 40 45 gün süren bir fermantasyon işlemi sonrasında ambalajlanıyor.
Bunlar gibi titiz aşamalardan geçerek soframıza gelen Doğanay, şalgam severleri enfes lezzeti ile buluşturmaktan mutluluk duyuyor. Faydaları da oldukça fazla olan şalgam, içerdiği mor havuçlar sayesinde A vitamini taşıyor. Üstelik hücre yenileyici özelliği ve C vitamini de bulunmaktadır.
Şalgam suyu geleneksel bir içeceğimizdir. Şalgam suyunu en lezzetli şekilde üreten firmalardan birisi de Doğanay’dır. Doğanay şalgam suyunun acılı lezzeti size kendisini sevdirecek, gerçek şalgam suyunun tadını aldığınıza memnun olacaksınız. Adana’nın Çukurova bölgesine özgü olan bu içeceği tüm Türkiye severek içmektedir.
Internet Explorer tarayıcısının 9.0 ve daha eski sürümlerini desteklememekteyiz. Web sitemizi doğru görüntüleyebilmek için tarayıcınızı güncelleyebilirsiniz, güncelleyemiyorsanız başka bir tarayıcıyı ücretsiz yükleyebilirsiniz.